Συγκέντρωση ενάντια σε έξωση οικογενείας στην Ελευσίνα, Τετάρτη 10/7 στις 19:30

Στηρίζουμε την συγκέντρωση – συνέλευση την Τετάρτη 10 Ιούλη στις 7.30 μ.μ. που καλούν σωματεία και φορείς της Ελευσίνας, ενάντια στην έξωση οικογένειας από το σπίτι της.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην οδό Ιατρού Παπαγιάννη 25, έξω από το σπίτι της οικογένειας και οφείλουμε όλοι να δώσουμε μαζικό παρών. Ένα παρών που θα είναι αποτρεπτικό για την έξωση ως καθαυτή αλλά και ένα συνολικότερο μήνυμα πως στην εποχή μας κανείς δεν πρέπει να μένει μόνος. Αντίθετα πρέπει συλλογικά και οργανωμένα να στήσουμε αναχώματα απέναντι στους λεηλάτες των ζωών μας μέχρι να τους ανατρέψουμε ολοκληρωτικά.

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Αντιφασίστες – αντιφασίστριες ενάντια στις εξώσεις


Δυτικός Τομέας Ρουβίκωνα: Κάλεσμα στήριξης της συγκέντρωσης σωματείων και φορέων της Ελευσίνας, ενάντια στην έξωση οικογένειας από το σπίτι της ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΗ, ΣΤΙΣ 19:30, ΟΛΟΙ/ΕΣ ΕΚΕΙ.

Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε άλλος ένας πλειστηριασμός του σπιτιού μιας ακόμα φτωχής οικογένειας. Μια οικογένεια με μέλη ΑΜΕΑ, μια οικογένεια καταπιεσμένων ανθρώπων της τάξης μας τίθεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να βρεθεί στον δρόμο. Το ατσάλινο μαχαίρι κράτους και κεφαλαίου, που δεν υπολογίζει τίποτα, πόσο μάλλον ανθρώπινες ζωές, στρέφεται διαρκώς προς τα κάτω και μπήγει όλο και πιο βαθιά τη λάμα του στις ήδη μεγάλες και ανεπούλωτες πληγές των ανθρώπων της κοινωνικής βάσης.

Από τις τράπεζες και τα funds μέχρι τους αναίσχυντους δικαστικούς κλητήρες και τους κλειδαράδες, που με κρύο αίμα και μια συμπεριφορά βασιλικότερη του βασιλέως μπουκάρουν σε σπίτια, κράτος και κεφάλαιο έχουν δημιουργήσει μια αδίστακτη μηχανή αποτελούμενη από λογιών λογιών κοράκια, με την εξουσία να παίρνουν και να εκτελούν αποφάσεις προς όφελος φυσικά αυτού του ίδιου του μηχανισμού και σε βάρος προφανώς της κοινωνικής πλειοψηφίας, μεγάλο κομμάτι της οποία απειλείται να βρεθεί στον δρόμο.

Όσο κι αν σφίγγει ο κλοιός, τα κεραμίδια μας δεν τα παραδίδουμε αμαχητί. Αν είναι να μας διώξουν από τα σπίτια μας, θα μας πάρουν σηκωτούς.

Γι’ αυτό αύριο, 10 Ιούλη, στις 19:30, συγκεντρωνόμαστε στην οδό Παπαγιάννη 25 στην Ελευσίνα, προκειμένου να μπλοκάρουμε την έξωση της οικογένειας από το σπίτι της.

Γιατί, μην ξεχνάμε πως αύριο μεθαύριο θα είμαστε οι επόμενοι. Γιατί, η οικογένεια αυτή, όπως και τόσες άλλες, είναι τμήμα της μεγάλης μας οικογένειας, της τάξης μας, εκείνης της τάξης που βρίσκεται στον πάτο της πυραμίδας. Και σε αυτήν την οικογένεια δεν γυρνάμε την πλάτη, αλλά την προσφέρουμε απλόχερα ως ταξικό στήριγμα.

ΠΙΣΩ ΚΟΡΑΚΙΑ

Δυτικός Τομέας Ρουβίκωνα


Μοιραστείτε το άρθρο